Jämför olycksfallsförsäkring

Gör en gratis jämförelse och hitta billigaste olycksfallsförsäkringen.

Olycksfallsförsäkringar

insplanet

Jämför olycksfallsförsäkringar på insplanet.com. Hitta det bästa priset på dina försäkringar.

Moderna

En trygg person- och olycksfallsförsäkring från Moderna. Få prisförslag direkt online.

Folksam

Olycksfallsförsäkring – trygghet om olyckan är framme. Få prisförslag direkt online.

Ica försäkring

Olycksfallsförsäkring för dig eller hela din familj. Gäller utan självrisk dygnet runt och utomlands.

Jämför olycksfallsförsäkring

När olyckan är framme gäller det att vara försäkrad. Då kan du få ersättning för kostnader som ofta kan bli höga. Jämför olycksfallsförsäkring om du inte vill betala för mycket för din försäkring. En olycksfallsförsäkring täcker många olika typer av skador du kan råka ut för till exempel om du behöver uppsöka ett sjukhus eller tandläkare.

Ersättning vid skada och sjukhusvistelser

Om du behöver läggas in på sjukhus för vård av skada så täcker din olycksfallsförsäkring och du behöver endast betala ett basbelopp per dag vanligtvis 100-200 kr beroende på hur lång tid du är inlagd på sjukhuset. Olycksfallsförsäkringen täcker inte ifall du skadar dig vid vissa former av idrottsutövning så som kampsport, djupdykning, skidåkning offpist.

Ersättning för tandskador

Om din olycka ger dig tandskador så täcker olycksfallsförsäkringen reparationen av dina tänder hos en tandläkare. Tandläkarbesök kan ofta bli onödigt dyra och då är det skönt att ha en olycksfallsförsäkring att falla tillbaka på så att du slipper ta smällen samtidigt som du varit med om en olycka eller skada.