Jämför hemförsäkring

Gör en gratis jämförelse och hitta billigaste hemförsäkringen.

Hemförsäkringar

Compricer

Jämför hemförsäkringar på Compricer.se. Hitta det billigaste priset på din hemförsäkring.

insplanet

Jämför hemförsäkringar på insplanet.com. Hitta det billigaste priset på din hemförsäkring.

Folksam

Teckna en hemförsäkring hos Folksom för ett robust skydd för dig och din bostad.

Moderna

Teckna en hemförsäkring hos Moderna för ett bra skydd till ett bra pris.

Ica försäkring

Ica Försäkring – Hemförsäkringen för alla typer av boenden till ett vettigt pris.

Jämför hemförsäkring

För att hitta det bästa priset på hemförsäkringar så är det smart att jämföra hemförsäkring. På så sätt ser du till att inte betala för mycket varje månad. Vad som omfattas av en hemförsäkring kan variera beroende på vilken typ av försäkring du väljer. Men gemensamt för de flesta är att de täcker lösöre, inbrott, stöld, skadegörelse, brand, reseförsäkring och överfallsskydd.

Billig hemförsäkring

Att hitta den billigaste hemförsäkringen är enkelt. Jämför mellan olika försäkringsbolag så kommer du att få det bästa erbjudandet för just nu bostad. Att spara pengar på hemförsäkringen är ett bra sätt att dra ner på sina fasta månadskostnader. En hemförsäkring ska man ha oavsett men det är dumt att betala mer än du behöver. Beroende på vilket typ av skydd du vill ha kan du även justera vilken kostnadsnivå du vill lägga dig på.

Hemförsäkring för hyresrätt och bostadsrätt

För dig som bor i hyresrätt eller bostadsrätt så gäller samma hemförsäkring. En försäkring som inte bara täcker lösöre utan även innefattar andra former av skydd i vardagen eller när du är ute och reser. Om du skulle behöva använda din hemförsäkring så är det först självrisk som gäller som t.ex. kan ligga på minimum 1 500 kr.

Hemförsäkring för studenter

Även när du är student och bor i ett eget boende så behöver du ha en hemförsäkring. Många försäkringsbolag erbjuder reducerade priser för dig som student. Det är inte ovanligt att om du är ensamboende kan få en hemförsäkring student för under 100 kronor per månad. Även om ekonomin är ansträngd som student så är hemförsäkring inget man vill spara in på då det kan innebära stora risker om något skulle hända.